Bemutatkozás

A Drink Island Büfé és Whisky Bár 2011. április 07.-én nyílt meg a XII. kerületben az Alkotás utca 17-19. szám alatt a Déli Point Irodaházban. A Whisky Bár jelenleg 32 fő befogadó képességgel rendelkezik. A Bárban projektor, motoros vetítővászon, szélessávú internet hozzáférés, TV és Rádió áll rendelkezésre vendégeink részére.

A whisky Bár a profiljából adódóan a világ Whisk(e)y gyártóinak termékeiből kínál fővárosi szinten egyedülálló kínálatot. Jelenleg már több mint száz féle whisky vásárolható boltunkban kedvező áron. Ami igazán említésre méltó, hogy a Bár kínálatában közel 120 féle (skót, ír, japán, amerikai, és kanadai) whisky fogyasztható helyben.


Csapolt Carlsberg illetve Guinness sörök, az Olasz származású PELLINI cég kávéinak széles választéka, hideg és meleg szendvicsek, rostos és szénsavas üdítőitalok kaphatók. Céges rendezvények esetén vállaljuk előre egyeztetett igény esetén chafing-es ételek felszolgálását is.

Whisky Bárunk célul tűzte ki a magyarok körében méltán népszerű pálinka fogyasztás mellett sokak számára is vonzó Whiskyk népszerűsítését. Szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy az alap Whiskyk mellett számos figyelemre méltó whisky különlegességet is megkóstolhasson a vásárló, mielőtt azt ismeretlenül megvásárolná.

Megnyitottunk
A Drink Island Kft., mint a Drink Island Büfé és Whisky Bár üzemeltetője 2010 novemberében alakult. A cég fő tevékenységi köre éttermi, mozgó vendéglátás, melynek keretében a 1123. Budapest, Alkotás utca 17-19. szám alatti vendéglátóhelyet működteti. bővebben...